Informatii generale

Pentru a doua oara, Triton Sport te asteapta la singurul concurs de mountain bike din sud-estul Romaniei . Aflata la a doua editie, competitia se va desfasura pe data de 11 august 2012, in localitatea Babadag, judetul Tulcea, la o distanta de 80 de kilometri de Constanta.

Iata 4 motive ca sa participi:

1. iti testezi abilitatile de mountain biker in padurea de la Babadag, pe o distanta de 30 km / 45 km;

2. finalul de sezon fiind aproape, aceasta este printre ultimele ocazii ca sa demonstrezi cat de bine te-ai antrenat tot anul;

3. vei fi premiat pentru performanta ta si vei participa la o tombola la care poti castiga o bicicleta si multe alte premii;

4. vei cunoaste si vei lega prietenii cu alte persoane la fel de pasionate de ciclism ca si tine.


Ultima evadare te pune la incercare!

Daca nu crezi ca in Dobrogea se pot face trasee de mountain bike, vino la Babadag ca sa iti demonstram contrariul!

Plecarea se va face de pe un platou din apropierea localitatii Babadag, de langa ruinele unei cetati romane. Traseul competitiei se va derula de-a lungul unui drum forestier. Stim ca vrei sa fii cel dintai asa ca te sfatuim de pe acum sa nu te astepti la un traseu lipsit de dificultati. Antreneaza-te din timp pentru portiunile de urcari solicitante, coborari abrupte, dar si teren plat de pamant si macadam.

La final, in functie de categoria la care ai participat (junior, masculin, feminin) si de timpul pe care l-ai obtinut vei fi premiat pentru rezultatele tale. Chiar daca nu te-ai clasificat printre primii 3 castigatori din categoria ta, poti fi cel care extrage biletul norocos la tombola noastra si te poti intoarce acasa cu o bicicleta nou-nouta. Pe langa asta, participarea la un concurs de cross country este un motiv in sine de mandrie pentru orice ciclist amator sau profesionist.

Stim ca traseul te va pune la incercare si ca dupa munca este binevenita o repriza de relaxare, asa ca te vom si invita la masa si la un "pahar de vorba" ca sa ne cunoastem mai bine si ca sa ne spui impresiile tale legate de eveniment.

Iti promitem ca vei avea parte de o competitie plina de adrenalina si iti oferim certitudinea organizarii ireprosabile!

Program eveniment

10 august între orele 17 şi 21 - prezenţa participantilor pentru mai multe detalii si pentru predarea kitului de concurs (pe baza cartii de identitate).

11 august - ziua concursului


08:00 - 10:30 - ULTIMELE INSCRIERI
10:30 - 10:45 - DETALII TEHNICE
11:10 - START AMATORI & FEMININ
15:30 - PREMIEREA
15:30 - TOMBOLA PARTICIPANTI

Categorii pe vârste

MASCULIN    FEMININ    COPII

14-19         14-29
20-29         30 +
30-39
40-49
50 +