Termeni și condiții de utilizare

Produsele comercializate prin intermediul www.biciclete.ro sunt noi, in ambalajul original al producatorului si in momentul livrarii sunt insotite de factura fiscala si certificat de garantie.

Conform O.G. Nr.25/2008 va aducem la cunostinta faptul ca ECOTAXA stabilita pentru pungile de tip sacosa - banana, cu maner aplicat sau maieu din materiale care nu sunt biodegradabile este de 0.2 RON fara TVA/bucata si va fi suportata de consumatorul final.

Conditii de livrare :

Livrarea produselor se face prin Fun Curier curier rapid. Pentru livrare prin alt curier rapid costurile de transport sunt suportate in totalitate de client (plata la destinatie pe documentul de transport).

Livrarea se face la domiciliu in maxim doua zile lucratoare dupa confirmarea comenzii.

Taxa de Fun Curier- curier rapid este fixa de 30 lei si se adauga la valoarea comenzii, rambursul final devenind suma comenzii +30lei. Taxele de curier NU variaza in functie de localitate si de marimea coletului.

Pentru comanda mai mare de 250 lei asiguram transport gratuit prin curier rapid!
Pentru o comanda de valoare mai mica de 250 lei, cumparatorul suporta integral cheltuielile.

Datele necesare pentru validarea unei comenzi sunt numele destinatarului, adresa completa, numar de telefon, serie si numar de buletin, cod numeric personal.

Nu se fac livrari prin Posta Romana.

Taxele de retur sunt suportate in totalitate de client.

Confidentialitatea datelor

SC TRITON SPORT SRL este inregistrata in Registrul de evidenta a prelucrarilor de date cu caracter personal sub numarul 29663.

Conform Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, ne asumam obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati.

Scopul pentru care colectam aceste date este de:
-a va oferi informatii clare privind solicitarile dvs pe www.biciclete.ro
-pentru a permite utilizatorilor/clientilor sa urmareasca in timp real evolutia si starea comenzilor
-pentru ca dvs sa puteti evalua corect produselor si serviciilor oferite
-pentru a supune atentiei dvs exclusiv ofertele care corespund interesului utilizatorului (reclama, marketing si publicitate, statistica); in acest scop putem notifica persoanele aflat in baza de date privind ofertele curente prin newsletterul saptamanal, si poate trimite felicitari, cupoane cadou sau alte mesaje speciale.

SC TRITON SPORT SRL se obliga sa ofere conditiile necesare ca orice utilizator care a furnizat explicit adresa sa de email pe site-ul www.biciclete.ro sa poata opta pentru stergerea acesteia din baza noastra de date.

Datele dumneavoastra cu caracter personal vor fi utilizate numai in scopul declarat mai sus, si anume pentru a administra, evalua si imbunatati serviciile noastre si pentru a asigura buna derulare a relatiilor comerciale contractuale dintre parti. Bazele de date pot fi puse la dispozitia altor companii partenere care activeaza in interesul www.biciclete.ro, avand scopuri similare ca cele de mai sus si garantand, la randul lor, conform legii, drepturile dvs. Aceste companii pot fi furnizori de servicii de marketing, telemarketing sau alte servicii, alte companii cu care putem dezvolta programe comune de ofertare pe piata a produselor si serviciilor noastre sau asiguratori.Informatiile dumneavoastra cu caracter personal pot fi furnizate si catre Parchet, Politie, Instantele judecatoresti si altor organe abilitate ale statului, in baza si in limitele prevederilor legale si ca urmare a unor cereri expres formulate.Conform Legii nr. 677/2001, beneficiati de dreptul de acces, de interventie asupra datelor, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale si dreptul de a va adresa justitiei. Totodata, aveti dreptul sa va opuneti prelucrarii datelor personale care va privesc si sa solicitati stergerea datelor cu exceptia situatiilor prevazute de lege. Pentru exercitarea acestor drepturi, ne puteti trimite o cerere scrisa, datata si semnata la adresa de contact


Product successfully added to the product comparison!